Cerita paling sensasi di abad ini

Thanks for helping. My friend, Azlin

Di sini penulis ingin mendedahkan sedikit kebenaran. Mari ini saksikan drama seperti yang di bawah ini.

Rujukan 1:

Taufiq Al Lahanatz

IP: 61.6.163.22 http://pondansarawak.tripod.com/

Lelaki sejati

IP: 61.6.163.22 Sah lah kau ni pondan lahanat, Fiqah… meniru konsep blog org lain! Tak tahu malu!

Latifah

IP: 61.6.163.22 Kak Fiqa… for ur information, bastad is spelled bastard and could spelled Cold.

Rujukan 2:

Elina

IP: 210.186.45.230 Kurang asam nyer mulut si pondan nie (taufiq tuan punyer web log nie!)…

Muhammad Irham

IP: 210.186.45.230 Actually,tuan punyer web nie tukar topik..kui kui kui…

Muhammad Irham

IP: 203.106.101.207 Sebenarnye aku pon rase yg si tuan punyer laman web nie gay…

Rujukan 3:

latif

IP: 82.41.12.92 still komen2 anda masih terlalu gay….

britney

IP: 82.41.12.92 bukan gaduh….sajer memain….just a joke…tak der kerjer….but i’m glad i’m not gay…..

aku tak suka gay

IP: 82.41.12.92 you stand up to been..you speak up to be heard….what a shame when you walk just like dame..lenggang lenggok…

dia

IP: 82.41.12.92 ya ya….berdoa lah…berdoa lah…tengoklah diri sendiri dulu…janganlah menjadi sebagai ibu ketam yg menyuruh anaknyer berjalan betul……

mencari latifah

IP: 82.41.12.92 betul tu zarina….page ini dan kandungan teramat gay….saya ingatkan penulisnyer seorang pompuan…..merayau rayau tak tentu hala…..just came out from your closet dear….

Rujukan 4:

Zarina, seorang pemerhati

IP: 161.142.100.80 Saya menyokong pendapat yanz. Penulis website ini seperti meracau-racau. Saya hairan bagaimana jika ada orang yang tidak bersetuju dengan pendapatnya, akan terus dicapkan gay. Itu yang saya pelik. Lebih pelik lagi, apabila si penulis website ini, jika kita perhatikan betul-betul, mempunyai ciri-ciri lebih gay dari lelaki gay (maaf, saya bukan membenci gay, tapi saya masih belum berpeluang untuk mempunyai kawan gay. Tetapi jika berpeluang, saya tidak kisah, mereka juga manusia seperti saya. Tapi pendapat berdasarkan dari permerhatian saya dari jauh tentang diri mereka).

Syarifah Faridah

IP: 161.142.100.80 You all perasan tak, the webmaster pakai nick lain-lain untuk sokong hujah-hujah dia sendiri. Mana yang bantah dia akan delete!

Syarifah Faridah

IP: 161.142.100.80 webmaster, kau dah jauh sesat.bertaubatlah sebelum jauh sesat. Cara kau nak mempergunakan agama ni, mengingatkan aku kepada satu hadith tentang manusia-manusia yang akan gunakan ayat2 Allah untuk menampakkan dirinya alim, tapi sebenarnya, perangainya lebih terkutuk dari syaitan nauzubblillah. Bila aku tengok kau, aku seram sejuk. Kau lah tanda-tanda kiamat akan menjelang tak lama lagi!

Syarifah Faridah

IP: 161.142.100.80 KALAU BLOG KAU NI MENGEMBANG MINDA PEMBACA, AKU NI BILL CLINTON!

Siti Lestari

IP: 161.142.100.80 Naluri kau naluri golongan terkutuk! Mempergunakan agama untuk kepentingan peribadi. Aku dah tengok gambar kau… memang macam pondan. Yang terkejutnya, selama ini aku bayangkan kau ni muka2 ahli syurga, macam kumpulan Raihan, tapi muka ahli neraka! Aku masih ingat lagi, ada satu pembaca yang menulis dengan panjang melawan hujah2 kau dengan baris2 ayat Quran dan hadith, KENAPA DELETE KOMEN DIA?

Siti Lestari

IP: 161.142.100.80 Baguslah kau sedar kau ni manusia riak dan takbur. Moga-moga doa kau tu diberkati Allah. Sebab dengan perangai kau yang dilaknati ni Taufiq, kalau dibiarkan, sesat jadinya!Perangai kau mengalahkan setan!

Anak Sarawak

IP: 161.142.100.80 Eh pondan, kalau aku nak baca ulasan AF, aku pergi blog sultanmuzaffar. Blog lahanat terkutuk macam kau ni, dengan bahan entah apa-apa! Pirraaaahh mabok! Lagipun, isi kau ni kau tiru dari blog sultan… buat malu jelah!

The Real Taufiq

IP: 161.142.100.80 YOU TIRU WEBSITE I! http://pondansarawak.tripod.com/

Abang Bola 2003

IP: 161.142.100.80 Muka ko macam gay lah. Gaya pun macam gay. Eh kau memang gay lah!

Rujukan 5:

Keju

IP: 131.227.107.68 Geli plak bila ko mention’awek2 cun’ kat entry ko tuh…syok sendiri betull..dah gayboy tu buat2 cover plak…

Aku

IP: 131.227.107.68 Ko ni…tak konsisten la..kejap guna ganti nama ‘aku’..kejap ‘penulis’….auta aje lebih..dasar gay tak sedar diri…

Webmaster: Beginilah cerita yang ingin webmaster cereterakan kepada sidang pembaca yang sudi melawat weblog saya. Kekadang memang terhibur dengan gelagat insan insan ‘seperti ini’ yang sudi ‘mencemar duli’ mengunjungi weblog saya untuk melakukan kacau dan rosak. Tidah kurang pula memegang banyak character untuk menjadikan drama swasta mereka bertambah menarik. Syabas dan tahniah. Bukalah hati ruangkan minda untuk membaca. Anda akan tahu sebenarnya mereka ini sangat ‘hebat’.

Ip yang disenaraikan adalah Ip yang tertera di dalam holascan.com dan ia tidak pernah diedit. Penulis akan mengenal pasti masalah yang timbul lantaran entry ini daripada holascan dan kepada saudara pengunjung yang terasa disabotaj, penulis meminta maaf atas sebarang kesulitan. Di sini penulis sekadar menyenaraikan Ip yang sama dengan nick names yang berbeza. Harrasment? Jauh sekali. Terima kasih kerana mengunjungi weblog saya.

Advertisements

~ by Taufiq Lazyduck on March 13, 2004.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: